Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut kârletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanlış konstrüksiyonlmaması gereken bir işlemdir.

Misil nüshası: Binaların kat adetsı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı ülke almalıdır. Faziletli katlı örgülarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir dalgalı sunar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şayan yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık muhtevain yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yapılarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının flama transfer süresiyse 60 dakikadır.

Dirimsel önem haiz bu konuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını argüman fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası Yangın Kapısı Fiyatları bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 yangın kapısı mm ve 300x400 mm'dir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page